top of page
Søk
  • Forfatterens bildeLine i Nepal

På denne siden vil jeg av og til komme med egne refleksjoner om livet generellt og i møte med Nepal.

På denne siden vil jeg av og til komme med egne refleksjoner om livet generellt og i møte med Nepal. Her vil du også finne bilder fra turer og erfaringer derfra.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen hit,- og tusen takk for at du er her!

Jeg er nok ikke alene om å stille spørsmålet om hva dette "livet" handler om. Hva er meningen med mitt liv? Og hvor ærlig tørr jeg og være når dette spørsmålet stilles. Selv tror jeg det er et viktig spørsmål og ikke minst svarene som dukker opp og hvordan man forholder seg til disse.


Dessverre er det ofte at spørsmålet stilles først etter at man har passert 40. Og for noen vil spørsmålet aldri dukke opp. Angeren på å ikke ha fulgt drømmene sine er det derimot mange som opplever på slutten av sitt liv. Så hva handlet disse drømmene om?

Jeg sitter med en kopp mint-te på en liten og koselig cafe i Kathmandu, og tenker tilbake på hvordan jeg har utviklet meg i løpet av livet og hvor viktige mine opplevelser, og valg på godt og vondt, har vært for å komme nærmere meg selv og den jeg egentlig er. Jeg tror at svært mange mennesker, meg inkludert, har båret på mange ukjente og usynlige ressurser, fordi vi vokser opp i et samfunn der normalitet er det viktige og ikke det unike individuelle. Vi må passe inn i en form og selv om vi forsøker så godt vi kan vil det kjennes feil og noen ganger kan man rett og slett bli syk av det.

Ubevisst kan lengselen etter å bli sett for den man egentlig er være stor. Og da tenker jeg selvfølgelig ikke på hva vi presterer til enhver tid, men hvem vi er, på et helt grunnleggende plan.

Men hvis man selv ikke ser, hvordan kan andre se?


Derfor søker jeg, og jeg ønsker å ta med meg folk til Nepal, slik at vi kan oppleve og kanskje reflektere alene eller sammen. Det ligger så mye kraft i det.

Denne ytre og indre reisen førte meg til Nepal

Drømmen om å bidra litt for andre mennesker var en inngangsport. Å oppdage mer om meg selv er en annen grunn. Det er ikke til å unngå at nye personlige prosesser oppstår i møte med nye mennesker med helt annen kultur, virkelighetsforståelse, og andre livsbetingelser. Jeg liker slike prosesser, fordi det alltid bidrar til endring om man vil.


Underveis i mine refleksjoner er teen blitt skiftet ut med kaffe her jeg sitter. Og kjenner på at nye dører vil åpne seg, akkurat som når du snuser inn duften av en blomst du tidligere ikke har sett, og duften brer seg i kroppen på en helt ny måte du aldri har erfart før.

20 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page