top of page

Poon Hill

Avreise Norge: uke 45, og  uke 14.

Pris 11.800,-

Poon Hill er et fantastisk utkikkspunkt mot fjellkjeden og ikke minst er soloppgangen verdt et besøk. Denne turen går over 8 dager med en hel dags stopp i Ghandruk, et sted som gir god utsikt mot sørlig del av Annapurna og det hellige fjellet Machhapuchhre.

Les mer

Dette er en fottur for deg som har lyst til å ta en kortere tur og med delvis kortere etapper enn andre fotturer som tilbys. Fotturen vil likevel  by på et flott og spektakulært fjelllandskap og noen sjarmerende landsbyer. Det er i dette området flest  Gurungs & Magars er bosatt. De er beslektede minoriteter som snakker et tibeto-burmesisk språk og driver med sauehold handel og jordbruk.

I området er det tette rhododendronskoger fulle av fugler og dype sub-tropiske daler, og ikke minst den gode utsikten mot Annapurnas fjellkjede med toppen av Machhapuchhare (Fishtail Peak) som utmerker seg med sitt særegne utseende. Noen mener toppen ser ut som en fiskehale, mens for andre ser den ut som et hjerte.

Et av de viktigste høydepunktene på denne turen er å få med seg soloppgangen på Poon Hill. Når solen kommer opp, berører den de snødekte toppene Dhaulagiri (8 167 m) og Annapurna (8 091 m) sammen med flere andre topper, og som er et magisk øyeblikk å få med seg.

På denne turen vil vi bruke litt ekstra tid i Pokhara som mange mener er den vakreste byen i Nepal der den ligger ved innsjøen Pewa lake. Det er her vi slapper av en ekstra dag, muligheter for shopping og andre tilbud som massasje er mulig, før vi reiser tilbake til Kathmandu og hotellet vårt der.

 

Kan kombineres med tur til       

Bhutan, 6 dager  

bottom of page